yummihaircare Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

yummihaircare

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Fadel
Jag har precis köpt några produkter från yummihaircare och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och hitta det jag behövde tack vare d...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Skön upplevelse hos YummiHairCare

  Jag har precis köpt några produkter från yummihaircare och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och hitta det jag behövde tack vare deras sökfunktion. Kassan var smidig och enkel också. Både frakt- och betalningsalternativen var tydliga, vilket gjorde processen stressfri. Men vad som verkligen imponerade mig var kvaliteten på produkterna själva. Jag har testat flera av dem nu i några veckor och mitt hår känns mjukare, glansigare samt mer hanterbart. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera yummihaircare till alla som letar efter högkvalitativa hårvårdsprodukter online!


Andra personer tittade också på