WW - Wish Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

WW - Wish

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gleason
WW - Wish är definitivt en av de bästa shoppingupplevelserna där ute. Deras plattform erbjuder ett brett utbud av produkter som spänner över olika kategorier, allt från kläder till teknik och hemin...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Shopping blir kul igen med WW - Wish!

  WW - Wish är definitivt en av de bästa shoppingupplevelserna där ute. Deras plattform erbjuder ett brett utbud av produkter som spänner över olika kategorier, allt från kläder till teknik och heminredning. Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter är det också värt att nämna den användarvänliga gränssnittet på webbplatsen. Jag har använt WW - Wish vid flera tillfällen och jag har aldrig blivit besviken på mina inköp. Inte bara var de prisvärda, men leveransen var också snabb, vilket verkligen imponerade mig. Att koordinera med säljaren gick utan problem i fallet jag hade några frågor om produkten. En annan sak som sticker ut för mig var deras belöningsprogram, där man får poäng när man lägger beställningar eller skriver recensioner om köpta objekt. Poängen kan användas för rabatter på kommande inköp! Sammanfattningsvis anser jag att WW - Wish gör online-shopping roligare och mer belönande än någonsin tidigare!


Andra personer tittade också på