Wiggle Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Wiggle

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hegmann
Jag har nyligen börjat cykla och letade efter en pålitlig butik för att köpa utrustning. Det var då jag stötte på Wiggle, och jag är så glad att jag gjorde det! Deras sortiment av cykelprodukter öv...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Wiggle - den idealiska onlinebutiken för alla dina löpar-, simnings- eller cyklingsbehov

  Jag har nyligen börjat cykla och letade efter en pålitlig butik för att köpa utrustning. Det var då jag stötte på Wiggle, och jag är så glad att jag gjorde det! Deras sortiment av cykelprodukter överträffade mina förväntningar, och deras priser var mycket prisvärda. Beställningen hos dem var också en smidig upplevelse. Jag valde alternativet Collect+-reläavlämning när jag bestämde mig för vad som passade min tidtabell bäst, vilket visade sig vara ett bra val eftersom produkterna kunde hämtas när det passade mig. När det gäller leveranstiden kom beställningen nästan omedelbart - nästa dag till och med i Storbritannien! Och med gratis internationell frakt finns ingen anledning alls att inte shoppa här om man bor utanför landet!


Andra personer tittade också på