White One Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

White One

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Garret Leannon
Jag har nyligen provat produkterna från White One och är väldigt nöjd med min erfarenhet! Deras hälso- och skönhetsprodukter är av hög kvalitet och jag har sett snabba resultat. Det bästa med produ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Jag har nyligen provat produkterna från White One och är väldigt nöjd med min erfarenhet! Deras hälso- och skönhetsprodukter är av hög kvalitet och jag har sett snabba resultat. Det bästa med produkterna är att de enkla att använda hemma, vilket sparar tid och pengar på besök hos salonger eller kliniker. Dessutom var deras kundservice fantastisk! Jag hade några frågor om produkternas användning och en representant för företaget var mycket hjälpsam i att svara på mina frågor. De verkade verkligen bry sig om sina kunder. Jag skulle definitivt rekommendera White One till alla som letar efter lyxiga hälso-och skönhetsprodukter till ett överkomligt pris.


Andra personer tittade också på