Weber Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Weber

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Deon
Weber har verkligen gett mig den bästa grillupplevelsen någonsin! Jag köpte deras gasdrivna grill och jag är så glad över mitt val. Grillen var enkel att montera och använda, även för en som inte ä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Grillandets Guldvinnare

  Weber har verkligen gett mig den bästa grillupplevelsen någonsin! Jag köpte deras gasdrivna grill och jag är så glad över mitt val. Grillen var enkel att montera och använda, även för en som inte är särskilt tekniskt kunnig. Jag älskar variationen i maträtter jag kan göra tack vare Weber's fantastiska recept på deras hemsida. Dessutom finns det massor av tips på hur man sköter om sin grill så att den håller länge. Jag har haft många lyckade BBQ fester med mina vänner sedan jag fick de här fantastiska grillsystemet från Weber. Tack till alla hjälpsamma människor hos företaget också - ni gjorde processen mycket smidig!


Andra personer tittade också på