Watchfinder Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Watchfinder

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kassulke
Jag har nyligen köpt en begagnad klocka från Watchfinder och min erfarenhet var överlag positiv. Deras utbud av klockor är imponerande med ett stort antal märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG He...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv recension av Watchfinder

  Jag har nyligen köpt en begagnad klocka från Watchfinder och min erfarenhet var överlag positiv. Deras utbud av klockor är imponerande med ett stort antal märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer och Cartier tillgängliga. Det jag uppskattade mest med att handla från Watchfinder var deras tydlighet i produktbeskrivningarna. Även om det var en begagnad klocka jag köpte så beskrev de alla möjliga defekter eller skador på klockan så att jag visste exakt vad jag förväntade mig. När det gäller leveransen av produkten så kom den välpackad och snabbt vilket också bidrog till min positiva upplevelse. Att kunna köpa begagnat kan ofta verka lite skrämmande men Watchfinder gjorde processen smidig. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera detta företag till andra som söker efter pre-ejda klockor. Med deras breda urval av märkevaror och transparent information om produkterna underlättar de vissa oroar man kanske kan ha när man bestämmer sig för att investera i en dyrare produkt.


Andra personer tittade också på