WAP Dog Care

Alla recensioner

WAP dog care

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jon
Jag har precis testat WAPs hundvårdsprodukter och jag är verkligen imponerad! Deras produkter är helt naturliga, vilket var särskilt viktigt för mig eftersom min hund kan vara känslig mot kemikalie...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Educatonal Review of WAP Hundvardsproduktera

  Jag har precis testat WAPs hundvårdsprodukter och jag är verkligen imponerad! Deras produkter är helt naturliga, vilket var särskilt viktigt för mig eftersom min hund kan vara känslig mot kemikalier. Jag använde deras hundschampo på min hunds päls och det gjorde verkligen underverk! Pälsen såg glansigare ut än någonsin tidigare och jag märkte att den också blev mjukare. Ännu bättre var deras tassvård:Min vanliga problemet med torra trampdynor försvann efter bara några dagars användning av denna produkt. Slutligen kan jag inte nog rekommendera deras fästingsalva - min hund hade en liten fästing som fastnade i sin hud förra veckan men efter att ha använt salvan försvann både klåda och rodnad inom bara två dagar. Överlag är jag mycket nöjd med WAPs produkter och skulle definitivt rekommendera dem till alla ägare som vill ge sina fyrbenta vänner det allra bästa!


Andra personer tittade också på