Vrai Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vrai

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Frederik Kuhic
Jag har nyligen köpt smycken från Vrai och jag är verkligen nöjd med min beställning. Deras process för labbodlade diamanter känns mycket modern och ansvarsfull. Smyckena anlände snabbt efter att j...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Modernt designade smycken | Positiv recension till Vrai

  Jag har nyligen köpt smycken från Vrai och jag är verkligen nöjd med min beställning. Deras process för labbodlade diamanter känns mycket modern och ansvarsfull. Smyckena anlände snabbt efter att jag hade lagt min order, och de var välpackade och skyddade när de kom fram. Det finns en otrolig mängd variation när det gäller deras smycken - alltifrån eleganta förlovningsringar till vardagsvänliga halsband i solid guld. Efter att ha sett dessa produkter personligen kan jag säga att detaljerna verkligen sticker ut; därav också prislappen, men definitivt värt detta. Överlag skulle jag starkt rekommendera Vrai för någon som letar efter högkvalitativa smycken av ärliga material till ett rimligt pris.


Andra personer tittade också på