Vivre

Alla recensioner

Vivre

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Vivre

Är du ute efter produkter som kan hjälpa till med att ta bort oönskad kroppsbehåring? Nästan alla av oss har kroppsbehåring, vissa väljer att ta bort den men hos andra låta den vara kvar. Man kommer alltid att själv kunna välja hur man vill att kroppen och håret ska se ut och för den som vill ta bort sin kroppsbehåring finns det en rad olika produkter att använda och dessa produkter kan köpas hos Vivre. 

Glöm inte att här inne på ReviewsBird läsa recensioner om en massa olika nätbutiker och verksamheter, givetvis är det helt gratis.

Mer information om Vivre
Vivre har redan funnits några år på marknaden och det är verksamma genom sitt arbete att förbättra skönhetsindustrin. Under det senaste åren har företaget revolutionerat marknaden genom att erbjuda sina innovativa skönhetsverktyg. Dessa produkter har fått en stor framgång i länder runt om i hela världen och det är speciellt designade för hemmabruk och för sin enkelhet. När Vivre framställer sina produkter använder de sig av den senaste tekniken inom IPL vilket är en mycket effektiv teknik som både ger ett säkert och ett snabbt resultat. Det är som arbetar på företaget är själva experter på skönhetsteknik vilket betyder att det är helt enkelt förstår hur intim hårborttagningsprocess fungerar. Orsaken till varför företaget grundades var eftersom de ville förändra människors liv till det bättre. Det ansåg att denna marknad hade sett ganska lika ut under många års tid och ville därför komma ut med något nytt och innovativt. Företagets mål är att alltid tillhandahålla sina kunder med kvalitetsprodukter samt att det strävar efter att bli ledande inom laserhårborttagnings apparater. 

Det som Vivre erbjuder sina kunder
Företaget säljer flera olika produkter inom hårborttagning och de kan alla köpas direkt via deras lättnavigerad hemsida. Kunderna hos Vivre kommer att kunna göra en beställning som sedan levereras spårbart tack vare DHL. Oberoende vad kunden köper läggs det inte till någon fraktavgift och kunder inom Sverige kan räkna med en leveranstid på en till två arbetsdagar. Företaget är övertygad att du är som kund kommer att vara nöjd med deras produkter då har du fått hem dem men skulle du mot förmodan inte vara nöjd har du möjligheten att prova på dem i 90 dagars tid och om du ändå inte är nöjd får du pengarna tillbaka. Vivre har redan valt att svara på ofta ställa frågor inne på sin sajt men känner du att du personliga vill prata med dem kan du göra det via chatt, telefon eller via mejl.

Åsikter, recensioner och eventuella klagomål om Vivre
Tveka inte med att lämna en recension inne hos oss om det är så att du redan gjort en beställning hos detta företag. Är produkterna verkligen värda sitt pris eller inte? Märkte du någon skillnad efter att du hade använt produkterna i 90 dagars tid? Rekommenderar du produkterna som ett effektivt sätt då man vill ha bort kroppsbehåring? Besvara dessa frågor eller skriv en fritt formulerad recension.