Vivre Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Vivre

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jacey Hills
Jag köpte Vivre® permanent hårborttagning med laser från deras hemsida och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Jag har använt produkten ett par gånger nu och resultatet är fantastiskt. Håret på min k...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Vivre® - Effektiva & säkra skönhetsverktyg

  Jag köpte Vivre® permanent hårborttagning med laser från deras hemsida och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Jag har använt produkten ett par gånger nu och resultatet är fantastiskt. Håret på min kropp har minskat markant och det återväxer mycket långsammare än tidigare. Det jag också uppskattade var hur enkelt det var att använda verktyget, instruktionerna var tydliga och lätta att följa. Dessutom behövde jag inte oroa mig för smärta eller några negativa biverkningar eftersom metoden är säker. Jag rekommenderar starkt Vivre® till alla som letar efter effektiva skönhetsverktyg för hemmabruk. Produkten motsvarade definitivt mina förväntningar.


Andra personer tittade också på