vinshoppen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

vinshoppen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

U
Upton
Jag har nyligen köpt ett anpassat tryckt föremål från vinshoppen och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det var lätt att hitta det jag letade efter på deras webbplats och beställningsprocessen ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk köpupplevelse med Vinshoppen!

  Jag har nyligen köpt ett anpassat tryckt föremål från vinshoppen och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Det var lätt att hitta det jag letade efter på deras webbplats och beställningsprocessen var enkel och smidig. Jag uppskattar verkligen den globala nätverket som de har etablerat, vilket möjliggör en snabb leverans av produkterna till alla delar av världen. Kvaliteten på det tryckta föremålet överträffade definitivt mina förväntningar. Färgerna var levande och glada, precis som jag ville ha dem, och kvaliteten på materialet kändes hög. Dessutom tyckte jag om hur snabbt mitt objekt kom fram till mig. Vinshoppen imponerade också på mig med sin exceptionella kundservice. De svarade snabbt på mina frågor via chatten på webbplatsen - även utanför normal kontorstid - vilket gjorde hela processen än mer sömlös. Totalt sett rekommenderar jag starkt Vinshoppen för alla dina skräddarsydda utskriftsbehov!


Andra personer tittade också på