vinlagring Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

vinlagring

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Noe Hills
Jag har nyligen köpt en vinkyl från Vinlagring och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var smidig och min vinkyl levererades snabbt och utan problem. D...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Vinlagring: Bra val för dina finare flaskor

  Jag har nyligen köpt en vinkyl från Vinlagring och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var smidig och min vinkyl levererades snabbt och utan problem. Det som imponerade mig mest med Vinlagring var dock deras stora utbud av olika typer av vinkylar och vinlagringsskåp. Det fanns verkligen något för alla preferenser, budgetar och behov. Jag blev också positivt överraskad av experternas kunskap om produkterna - det märks verkligen att de har lång erfarenhet inom området. Alla i personalen som hjälpte mig under mitt besök på Showroomet i Stockholm var trevliga, professionella och tillmötesgående. Tack! Jag skulle definitivt rekommendera Vinlagring om du letar efter högkvalitativa vinkylar eller vinlagringsutrustning.


Andra personer tittade också på