Viking Footwear Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Viking Footwear

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Swift
Jag har precis köpt några par skor från Viking Footwear och jag kunde inte vara nöjdare med mina inköp. Kvaliteten på skorna är imponerande och de är mycket bekväma att bära. Det var ett stort urva...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En bekväm upplevelse med Viking Footwear

  Jag har precis köpt några par skor från Viking Footwear och jag kunde inte vara nöjdare med mina inköp. Kvaliteten på skorna är imponerande och de är mycket bekväma att bära. Det var ett stort urval av skor för både barn och vuxna i onlinebutiken, vilket gjorde att det var enkelt att hitta något som passade just mig. Dessutom levererades alla mina beställningar gratis till mig inom EU, vilket verkligen sparade mig tid och pengar. Returprocessen gick också smidigt när jag behövde byta storlek på ett par av skorna. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Viking Footwear till alla som söker högkvalitativa utomhusskor till rimliga priser. Jag är helt klart en återkommande kund!


Andra personer tittade också på