Zave - Värmepumpshopen.se

Alla recensioner

värmepumpshopen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Winifred Marquardt III
Jag har precis köpt en värmepump från Värmepumpshopen och jag är positivt överraskad av deras tjänst. De hade ett brett urval av olika märken, bland annat Panasonic och Mitsubishi, till konkurrensk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Rekommendation för Värmepumpshopen

  Jag har precis köpt en värmepump från Värmepumpshopen och jag är positivt överraskad av deras tjänst. De hade ett brett urval av olika märken, bland annat Panasonic och Mitsubishi, till konkurrenskraftiga priser. Jag uppskattade också att deras personal var mycket kunnig om de olika produkterna och var villiga att hjälpa mig att hitta den bästa lösningen för mina behov. När det kom till installationen hade företaget bra kommunikation med mig under hela processen och installerarna visade upp sig i tid som utlovat. Installationen gick smidigt och effektivt - jag kände verkligen att jag kunde lita på dem under hela tiden. Slutligen vill jag säga att efter min erfarenhet med Värmepumpshopen kan jag definitivt rekommendera dem till andra kunder som letar efter en pålitlig part ner i utförandet av sitt arbete.


Andra personer tittade också på