Ulla Popken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ulla Popken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jerald Medhurst
Jag har precis handlat från Ulla Popken och jag är så nöjd med min upplevelse! Det var väldigt enkelt att navigera på deras hemsida och det fanns ett stort utbud av moderiktiga kläder i stora storl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv shoppingupplevelse hos Ulla Popken

  Jag har precis handlat från Ulla Popken och jag är så nöjd med min upplevelse! Det var väldigt enkelt att navigera på deras hemsida och det fanns ett stort utbud av moderiktiga kläder i stora storlekar. Jag uppskattade verkligen hur smidigt köpprocessen gick till, allt gick snabbt och mitt paket levererades inom några dagar. Vad som verkligen stack ut för mig var att de hade både grundläggande modeartiklar men också eleganta och ovanliga alternativ, vilket gjorde det lätt för mig att hitta kläder som matchade min stil. Dessutom kändes plaggen otroligt figurförlängande - något som är särskilt viktigt när man letar efter plagg i stora storlekar. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Ulla Popken för alla som letar efter modernt, bekvämt och figurflatterande kläder i större storlek. Tack ska ni ha!


Andra personer tittade också på