Uhip Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Uhip

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Grady
Jag köpte nyligen ridkläder från Uhip och jag är mycket nöjd med mitt köp. Kläderna är tillverkade i högkvalitativt funktionsmaterial som både håller mig torr och varm under mina ritter. Jag gillar...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Uhip Ridkläder: Hög kvalitet, intelligenta detaljer & snabb leverans

  Jag köpte nyligen ridkläder från Uhip och jag är mycket nöjd med mitt köp. Kläderna är tillverkade i högkvalitativt funktionsmaterial som både håller mig torr och varm under mina ritter. Jag gillar särskilt de smarta funktionerna, såsom integrerad huva på jackan och en ficka för mobiltelefonen på byxorna. Leveransen var också mycket snabb - min beställning levererades till mig inom några få dagar efter att jag hade gjort den online. Dessutom uppskattade jag verkligen möjligheten att kunna returnera produkterna gratis ifall de inte passade eller om jag inte blev nöjd av andra anledningar. Sammanfattningsvis kan jag säga att Uhips ridkläder har överträffat mina förväntningar i termer av kvalitet, funktionalitet och stilren design. Jag skulle definitivt rekommendera denna produktlinje till alla aktiva ryttare därute!


Andra personer tittade också på