Twear Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Twear

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Birdie Heidenreich
Jag har nyligen handlat hos Twear och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Twear erbjuder en imponerande samling av coola och roliga kläder, särskilt T-shirts, toppar, hoodies och ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Företaget kan beskrivas med orden - professionellt, trendigt och miljömedvetet

  Jag har nyligen handlat hos Twear och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Twear erbjuder en imponerande samling av coola och roliga kläder, särskilt T-shirts, toppar, hoodies och barnkläder. Det tog mig inte lång tid att hitta vad jag letade efter på deras webbplats. När jag beställde mina produkter fick jag en snabb leverans vilket gjorde mig väldigt glad eftersom jag hade tänkt använda plaggen för ett event som ägde rum inom kort. Jag blev också imponerad över hur bekväma de var när jag väl bar dem. Kvaliteten på materialet är otroligt bra och passformen var helt perfekt för mig. Sammanfattningsvis skulle jag verkligen rekommendera Twear.se till alla som söker efter högkvalitativa kläder med unika motiv. De tar även hänsyn till miljön genom att endast trycka upp vad kunden vill ha istället för massproduktion.


Andra personer tittade också på