Trendzone Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trendzone

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Liza Reichel
Jag besökte nyligen Trendzone för att köpa inredning till mitt hem och jag blev mycket imponerad av deras sortiment. Hemsidan är välorganiserad, med produkter som erbjuds i en stilren, trendig och ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Exceptionell Kundservice & Kvalitativ Inredning

  Jag besökte nyligen Trendzone för att köpa inredning till mitt hem och jag blev mycket imponerad av deras sortiment. Hemsidan är välorganiserad, med produkter som erbjuds i en stilren, trendig och minimalistisk design vilket gjorde det lättare för mig att hitta det jag sökte efter. Vid beställningen hade jag några frågor om specifika produkter och kundservicen var fantastisk. De svarade snabbt på mina frågor via e-post och gav mig all den information jag behövde för att ta ett informerat beslut. När mina produkter kom fram levererades de snabbt och säkert till mitt hem. Produkternas kvalitet var utmärkt, precis vad jag letade efter! Min nya inredning har verkligen uppgraderat mitt rum och ger ett mer sofistikerat utseende. Sammanfattningsvis rekommenderar jag Trendzone starkt till alla som letar efter moderna men minimalistiska möbler eller inredningsdetaljer. Kundservicen är högsta klass samt proffisionella leveranslösningar tillsammans med otroliga produktkvalité gör detta köpupplevelse något man ser längre fram emot!


Andra personer tittade också på