Trendrum Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trendrum

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Brad Haley DVM
Jag har nyligen handlat på Trendrum och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Utbudet av möbler och inredning var större än vad jag förväntat mig, och prislappen för produkterna kändes verkligen ö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Stort utbud till rätt pris - Min erfarenhet hos Trendrum

  Jag har nyligen handlat på Trendrum och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Utbudet av möbler och inredning var större än vad jag förväntat mig, och prislappen för produkterna kändes verkligen överkomlig. Dessutom var leveransen väldigt snabb, vilket gjorde mig ännu mer imponerad. Jag uppskattade också den enkla användningen av webbplatsen, som gör det lätt att hitta precis vad man vill ha. Det fanns tillräckligt med information om varje produkt så att jag kunde göra informerade beslut utan att behöva söka efter ytterligare information. Allt i allt, skulle jag starkt rekommendera Trendrum till alla som letar efter ett brett sortiment av högkvalitativa möbler och heminredning online. Snabb leverans och fri frakt gör bara saken ännu bättre!


Andra personer tittade också på