Trendhouse Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Trendhouse

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Allene
Jag nyligen känt mig väldigt nöjd med mina köp från Trendhouse. Deras utbud av kända varumärken som Jofama, Vila, Object och Sisters point är imponerande och jag hittade lätt det jag sökte efter på...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En posivit recension av Trendhouse

  Jag nyligen känt mig väldigt nöjd med mina köp från Trendhouse. Deras utbud av kända varumärken som Jofama, Vila, Object och Sisters point är imponerande och jag hittade lätt det jag sökte efter på deras webbsida. Det jag uppskattade mest var den enkla betalningsprocessen. Jag kunde välja mellan faktura eller delbetalning med Klarna vilket gjorde att allt gick smidigt och säkert. Förutom det så erbjuder de även fri frakt för beställningar över 500kr vilket är extra trevligt då man slipper oroa sig om extra kostnader när man handlar hos dem. Allt som allt så rekommenderar jag starkt Trendhouse till alla modeintresserade där ute!


Andra personer tittade också på