Tonerlagret

Alla recensioner

Tonerlagret

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Tonerlagret

En printer eller scanner finns troligtvis på kontoret du arbetar men chansen är även stor att du har en printer hemma. Vart vänder du dig om du behöver fylla på din printer med nya bläckpatroner? Skulle din printer nu vara i behovet av en påfyllning kan du kolla in vad Tonerlagret har att erbjuda. Du kan även läsa recensioner här inne på ReviewsBird helt kostnadsfritt. 

Mer om företaget Tonerlagret 
Enkelt, trygg och billigt är de tre sakerna som Tonerlagret har valt att fokusera på sedan de grundades på marknaden. Oavsett om du som kund har en helt ny printer eller en som börjar ha en tvåsiffrig ålder så vill Tonerlagret att du ska kunna hitta produkter hos dem. Företaget erbjuder sin verksamhet både via sin nätbutik men de driver även en fysisk butik som ligger i Sverige. I dag arbetar det 8 personer på företaget som har hand om kundtjänsten, lagert samt andra administrativa uppgifter. För den som vill hålla sig extra uppdaterad erbjuder Tonerlagret ett nyhetsbrev som gratis kan prenumereras på. Helt nya prenumeranter har även möjligheten att få rabatt på sitt första inköp. 

Vad erbjuder Tonerlagret sina kunder?
Olika produktkategorier på olika kontorsmaterial finns inne i nätbutiken som till exempel: för skrivbordet, konferens, pennor, papper, post och emballage med mera. Kunderna kan även välja att använda sökfunktionen för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Alla synliga priser är skrivna i svenska kronor men kunden kan själv välja om hen vill se priserna inklusive eller exklusive moms beroende på om hen handlar som privatperson eller företag. Tonerlagret strävar alltid efter att behandla alla beställningar så snabbt som möjligt och från och med att paketet lämnar lagret gäller en leveranstid på mellan 1 – 3 dagar förutsatt att den beställa produkten redan finns i lager. För kunden finns även möjligheten att beställa produkter som inte finns i lagret men då är det längre leveranstider som gäller. Det skulle verkligen vara för bra för att vara sant om man alltid skulle bli nöjd över sina inköp, och givetvis förstår Tonerlagret att man ibland vill returnera en produkt. Hos Tonerlagret går det att inom 60 dagar göra en retur och antingen få pengarna tillbaka eller byta en produkt mot en annan. Om du vill göra en retur eller kanske ställa en fråga till företaget personligen kan du nå dem antingen via e-post eller på telefon under vanliga arbetstider. 

Åsikter, tankar och omdömen om Tonerlagret
Har du någon erfarenhet av företaget Tonerlagret? Om du precis svara de ”ja” kan inte du då skriva en recension där du berättar vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om produkterna är kvalitativa eller inte och om du fick det som du var ute efter. Vi på ReviewsBird tycker att alla ska ha möjligheten att få goda erfarenheter av företaget och därför är det möjligt att gratis både läsa och skriva recensioner hos oss.