Tonerlagret Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tonerlagret

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Brice Fisher
Jag hade nyligen nöjet att handla från Tonerlagret och jag måste säga att jag är imponerad av deras service. Deras sortiment av bläckpatroner och toners till laserskrivare är omfattande, och det fa...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Imponerande Upplevelse hos Tonerlagret

  Jag hade nyligen nöjet att handla från Tonerlagret och jag måste säga att jag är imponerad av deras service. Deras sortiment av bläckpatroner och toners till laserskrivare är omfattande, och det fanns inga problem med att hitta vad jag behövde. Det som skiljer Tonerlagret från andra företag som säljer liknande produkter är deras breda utbud av kontorsmaterial. Jag var glatt överraskad när jag insåg att de också säljer etikettskrivare samt etiketter, vilket gjorde min shoppingupplevelse betydligt mer effektiv än tidigare. Dessutom har personalen på Tonerlagret en otrolig kundservicekunskap - de var vänliga och hjälpsamma under hela processen, vilket verkligen uppskattades. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Tonerlagret för alla dina skrivarbaserade behov!


Andra personer tittade också på