Time for Machine Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Time for Machine

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Okuneva
Jag har nyligen köpt en byggsats från Time for Machine och det var en fantastisk upplevelse. Deras unika modeller i metall eller trä ingav verkligen ett roligt projekt för mig att arbeta med. Detta...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Upplevelsen vid 'Time For Machine'

  Jag har nyligen köpt en byggsats från Time for Machine och det var en fantastisk upplevelse. Deras unika modeller i metall eller trä ingav verkligen ett roligt projekt för mig att arbeta med. Detta är verkligen något som passar både barn och vuxna. Byggsatsen jag valde hade många smådelar men instruktionerna var tydliga och lättförståeliga. Det fanns alla verktyg som behövdes i paketet, vilket gör det bekvämt att ha allt samlat på ett ställe. Jag uppskattade också den höga kvaliteten på materialen i byggsatsen; ingen av delarna var böjda eller missformade på något sätt som skulle hindra montaget. Efter bara några timmars arbete så såg min modell ut precis som bilden på webbplatsen, vilket visar hur noggranna de är om bilderna de använder. Överlag är jag mycket nöjd med mitt köp från Time for Machine och skulle definitivt rekommendera dem till andra händiga personer där ute!


Andra personer tittade också på