Tigoo

Alla recensioner

Tigoo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Tigoo

Smink- och skönhetsprodukter finns det så många företag som säljer så det kan vara riktigt överväldigande då man endast ska köpa en ny mascara eftersom man inte vet vart man ska vända sig. Vi på ReviewsBird finns till för att hjälpa eftersom du här kan gratis både läsa och skriva recensioner, i detta fallet om skönhetsföretaget Tigoo men även många andra nätbutiker

Mer information om företaget Tigoo
Tigoo är ett svenskt företag som under 2019 grundades i Helsingborg. Sedan dess har det via sin nätbutik sålt skönhetsprodukter och genom att endast fokusera på sin e-handel de sensate åren har de kunnat erbjuda sina kunder bra och kvalitativa produkter till attraktiva priser. Peter Hansson och Klas Pamp är de två personer som äger Tigoo och varje dag drivs de framåt genom att kunna utveckla företaget till något ännu bättre utan att tappa kontakter med det som är det viktigaste, vilket givetvis är kunderna. Tigoo har ett flertal samarbeten med leverantörer i Europa och Sverige och av den anledningen har de möjligheten att ta in nya produkter kontinuerligt. Företagets huvudkontor ligger i Helsingborg medans lagret finns i Skurup. De levererar sina produkter till kunder runt om i hela Sverige och i dagsläget har de ett produktsortiment som består av över 70 000 produkter från olika varumärken. Trygghet och tillgänglighet är de två ledord ord som Tigoo haft strävat efter sedan starten. 

Tigoo arbetar kontinuerligt med sitt miljöarbete och de försöker alltid att ta sitt ansvar när det kommer till ansvaret i miljöfrågor. 

De produkter och tjänster som Tigoo erbjuder
Alla produkter finns färdigt indelade i produktkategorier inne på sajten men om du redan har det klart för dig vad du är ute efter kan du använda sökfunktionen. Då du genomfört din beställning kommer du automatiskt att få en orderbekräftelse till e-posten med mera information om leveransen men du kan räkna med att den i normala fall tar upp till nio arbetsdagar. När du handlar via Tigoo kan du räkna med att betalningen sköts med den maximala säkerheten och du kommer ha flera alternativ på hur du vill betala. Du kanske får hem ditt paket och anser att det blivit fel färg eller del doft, oroa dig inte. Förutsatt att du inte öppnat förpackningen har du möjligheten att skicka tillbaka varorna inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. Vill du göra en retur eller ställa en fråga kan du nå Tigoo via mejl. 

Åsikter, erfarenheter eller eventuella klagomål om Tigoo
Vi skulle vara väldigt tacksamma om du lämnade en recension här inne på våran sajt om du redan råkar ha erfarenhet av detta företaget och deras produkter. Du kan berätta om du var nöjd med kvaliteten på produkten, fick du det som du hade förväntat dig och kommer du att lägga en beställning hos dem igen eller inte?