Tigoo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tigoo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Loyce Harber
Jag har precis utfört min första köpupplevelse på Tigoo och jag är mycket nöjd med mina skönhetsprodukter. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och beställningsprocessen gick smidigt utan någ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En bekväm plats för dina skönhetskbehov

  Jag har precis utfört min första köpupplevelse på Tigoo och jag är mycket nöjd med mina skönhetsprodukter. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och beställningsprocessen gick smidigt utan några problem. Tigoo erbjuder ett omfattande utbud av produkter från de största varumärkena inom parfym, hårvård, hudvård och smink. Jag uppskattade verkligen den detaljerade informationen om varje produkt samt recensioner som andra kunder har lämnat tidigare. Priserna på Tigoo är konkurrenskraftiga jämfört med andra återförsäljare online, vilket gör det möjligt att hitta bra deals när man handlar där. Frakten kom också inom kort tid och allt paketerades väl skyddat. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt att köpa skönhetsprodukter från Tigoo till alla som vill ha en bekväm shoppingupplevelse hemifrån eller under resor. Anledningen är deras breda utbud av högkvalitativa produkter till rimliga priser.


Andra personer tittade också på