Tieroom Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tieroom

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dave Kunde
Jag besökte Tieroom onlinebutik för att köpa en slips till min vän. Jag blev imponerad av det enorma utbudet av slipsar, flugor och bröstnäsdukar i svenska designer och utvalda material från hemsid...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enormt urval av slipsar & flugor - Personligt omdöme; Positiv upplevelse

  Jag besökte Tieroom onlinebutik för att köpa en slips till min vän. Jag blev imponerad av det enorma utbudet av slipsar, flugor och bröstnäsdukar i svenska designer och utvalda material från hemsidan. Dessutom erbjuder de gratis frakt vilket var ytterst fördelaktigt. Navigationen på webbplatsen var lättanvänd och jag hade inga problem att söka efter produkten som jag letade efter. Det fanns över 700 mönster som gjorde det superenkelt att välja något passande även för den kräsnaste kunden. När jag valde en produkt så fungerade betalningssystemet smidigt och utan hinderförlopp. Produkten anlände snabbt inom den specificerade tiden, var omgiven i snyggt papper samt skyddat inuti lådan. Kvaliteten på slipset motsvarade helt min expectationer! Totalt sett har mitt besök hos Tieroom uppfyllt alla mina förväntningar - storleken på sortimentet, bekväm sökfunktion, hantering av beställningen, snabb leverans samt högkvalitativa produkter med svensk design.


Andra personer tittade också på