The Founded Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

The Founded

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cristina
Jag har nyligen köpt några kläder från The Founded och jag måste säga att min erfarenhet av deras tjänst var fantastisk. Det finns så många olika märken att välja mellan, inklusive VERO MODA, ONLY,...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk kvalitet & utmärkt service

  Jag har nyligen köpt några kläder från The Founded och jag måste säga att min erfarenhet av deras tjänst var fantastisk. Det finns så många olika märken att välja mellan, inklusive VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA och Y.A.S. Jag kunde hitta precis vad jag letade efter på deras hemsida. Beställningsprocessen var enkel och smidig. Jag uppskattade faktiskt hur snabbt de skickade min beställning till mig. När jag fick kläderna insåg jag också att de höll hög kvalitet. Kundservicen var vänlig och hjälpsam när jag stötte på problem med mina betalningsuppgifter. De löste det snabbt och effektivt vilket gav mig förtroende för dem som försäljare. Överlag är jag verkligen glad över mitt val att handla från The Founded. Bra service plus ett bra produktsortiment!


Andra personer tittade också på