TennisXpert Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

TennisXpert

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hahn
Jag har nyligen köpt tennisutrustning från TennisXpert och jag var verkligen imponerad. De hade ett mycket stort urval av racketar, skor, bollar och annan utrustning att välja mellan till bra prise...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  TennisXpert - Din huvudleverantör av tennisutrustning i Sverige

  Jag har nyligen köpt tennisutrustning från TennisXpert och jag var verkligen imponerad. De hade ett mycket stort urval av racketar, skor, bollar och annan utrustning att välja mellan till bra priser. Personalen som hjälpte mig var mycket kunnig och gav mig värdefulla råd om vilken racket som skulle passa mig bäst baserat på min spelstil. Förutom det fantastiska urvalet av produkter fanns det också många resurser för oss tennisspelare online. Jag använde några av TennisXperts gratis guider, vilka visade sig vara väldigt användbara för en amatörsom mig själv. Sammanfattningsvis kan jag definitivt rekommendera TennisXpert till alla som söker efter den bästa möjliga tennisutrustningen i Sverige. Tack igen till personalen på TennisXpert för all deras hjälp!


Andra personer tittade också på