Teknikhouse Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Teknikhouse

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Serenity Turcotte III
Jag valde att köpa en ny dator från Teknikhouse och jag kan säga att min upplevelse var riktigt positiv. Webbplatsen var lätt att navigera på och produktsidorna innehöll all den information som jag...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk köpupplevelse hos Teknikhouse

  Jag valde att köpa en ny dator från Teknikhouse och jag kan säga att min upplevelse var riktigt positiv. Webbplatsen var lätt att navigera på och produktsidorna innehöll all den information som jag letade efter innan mitt köp. När jag väl placerat min beställning, såg jag snabbt vilken dag leveransen skulle ske och paketet kom faktiskt fram i tid till mitt kontor. Produkten var väl skyddad för transport och det tog bara några minuter för mig att packa upp den när jag fick hem den. Datorn själv är fantastisk - allt fungerar perfekt som det ska och installationerna gick smidigt tack vare de instruktioner som följde med. Jag känner verkligen att jag har fått ut mesta möjliga av min budget med tanke på hur hög kvalitet denna produkt har. Om du söker efter ett bra ställe för elektronikprodukter, rekommenderar jeg starkt Teknikhouse.se utan tvekan.


Andra personer tittade också på