Teddypost

Alla recensioner

Teddypost

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Monroe
Jag har precis köpt en personlig present från Teddypost och jag är verkligen imponerad av deras service. Att välja namn att brodera var enkelt och det bästa av allt, utan extra kostnad. Jag behövde...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Personliga presenter gjorda lätt - En recension om Teddypost

  Jag har precis köpt en personlig present från Teddypost och jag är verkligen imponerad av deras service. Att välja namn att brodera var enkelt och det bästa av allt, utan extra kostnad. Jag behövde inte vänta länge på min produkt eftersom produktionen och leveransen tog endast 1-2 dagar vilket uppskattades mycket. När jag öppnade paketet blev jag förvånad över hur fin och välgjord produkten var. Materialet kändes hållbart i handen. Tack vare Teddypost kan man få något unikt och personligt till sig själv eller som gåva till någon annan, med hög kvalitet garanterat. Kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som letar efter en speciell present.


Andra personer tittade också på