Techhuset Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Techhuset

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Shaylee
Techhuset är verkligen ett fantastiskt ställe att besöka om du söker efter mobiltillbehör. Personalen är oerhört hjälpsam och kunnig när det kommer till allt som rör mobiltelefoner. Jag var där för...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  "Fantastiska Mobiltillbehör från Techhuset"

  Techhuset är verkligen ett fantastiskt ställe att besöka om du söker efter mobiltillbehör. Personalen är oerhört hjälpsam och kunnig när det kommer till allt som rör mobiltelefoner. Jag var där för att köpa några nya hörlurar till min iPhone, och personalen gav mig många olika valmöjligheter med synpunkter på både pris och funktion. Priserna här är också mycket konkurrenskraftiga - jag jämförde med andra butiker online innan mitt besök på Techhuset, men de hade definitivt de mest prisvärda produkterna av alla. Leveransen var otroligt snabb, jag fick mina hörlurar dagen efter mitt inköp! Dessutom behövde jag inte betala något extra fraktavgift - den fria frakten gör allting ännu enklare. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Techhuset för alla dina mobila behov. Du kan räkna med professionell service, rimliga priser samt supersnabb leverans!


Andra personer tittade också på