Tapster Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tapster

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Amber
Jag köpte Tapster-klockan och jag är verkligen nöjd med min köpupplevelse. Klockan var superenkel att använda, särskilt tack vare NFC-teknologin som gjorde det möjligt för mig att göra kontaktfria ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Tappet mot nybryggda affärsidéer

  Jag köpte Tapster-klockan och jag är verkligen nöjd med min köpupplevelse. Klockan var superenkel att använda, särskilt tack vare NFC-teknologin som gjorde det möjligt för mig att göra kontaktfria betalningar på bara några sekunder. Dessutom var klockan stilren och glansig i sin design vilket gör den perfekt för alla tillfällen, oavsett om jag ska på gymmet eller ut på middag. Jag valde en ring också från Tapster och den är så bekväm och praktisk - nu kan jag utforska stan utan att behöva oroa mig för pengar. Totalt sett har mitt köp av Tapsters produkter gett mig en smidigare betalningsupplevelse samtidigt som jag bär på härliga accessoarer. Jag rekommenderar verkligen Tapster till de som vill ha en modern lösning för sina dagliga transaktioner. Tryggt, snabbt och trendigt!


Andra personer tittade också på