Tankesport Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tankesport

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mabelle
Jag har precis börjat läsa korsord och letade efter en bra tidning att prenumerera på, när jag hittade Tankesport. Jag är verkligen nöjd med min upplevelse av deras produkt. För det första, så imp...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kvalitetstidningar för människor i alla åldrar!

  Jag har precis börjat läsa korsord och letade efter en bra tidning att prenumerera på, när jag hittade Tankesport. Jag är verkligen nöjd med min upplevelse av deras produkt. För det första, så imponerades jag över den stora variationen av svårighetsgrader som de erbjuder i sina tidningar. Som nybörjare valde jag en lätt version och tyckte att det var perfekt för mig att träna upp mina kunskaper. Men jag vet nu redan att om jag skulle vilja utmana mig själv mer framöver, kommer Tankesport ha allt från mellansvårt till superavancerat. För det andra, uppskattar jag verkligen hur klart formatet på sidorna är designade. Allt är mycket lättläst och organiserat - även om du inte har tagit dig igenom ett korsord sedan länge så blir du inte nedslagen av hur informationen presenteras eller layouten på sidorna. Slutligen vill jag säga tack till Kundsupporten också! Med hjälp av dem löste vi några problem med betalningen (på mitt eget misstag) men de var mycket tålmodiga och användarvänliga i sin rådgivning. Sammanfattningsvis kan jag helt ärligt rekommendera Tankesports korsordstidningar till alla som söker efter rolig underhållning hemma eller vill träna upp sina mentala förmågor!


Andra personer tittade också på