tails.com Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

tails.com

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Fadel
Jag har nyligen provat på tails.com för att hitta ett skräddarsytt alternativ när det gäller hundmat till min bästa vän. Jag kan ärligt säga att jag är imponerad av företagets tjänster. Först och ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En underbar service-skräddarsydd doggy-leverans

  Jag har nyligen provat på tails.com för att hitta ett skräddarsytt alternativ när det gäller hundmat till min bästa vän. Jag kan ärligt säga att jag är imponerad av företagets tjänster. Först och främst var processen enkel från början till slut, jag fyllde bara i några detaljer om min hunds smak, hälsa och aktiviteter på deras webbplats för att få en personligt anpassad uppsättning rekommendationer kring vilken typ av mat som skulle vara perfekt för just min hundras. Det mest fantastiska med vår beställning var den korta leveranstiden - redan efter några dagar hade vi vår beställda mat vid dörren! Min hund visade stor glädje över sitt nya mål så fort han började äta den - hans energinivå ökade nästan direkt! Som helhet tror jag verkligen att tails.com erbjuder högsta kvalitet när de gäller hemleverans av personligt skapad hundmat. Bestämningen på deras webbsida var lätt och självsäker, leveransen kom snabbt och produkten i sig verkade göra en tidig positiv inverkan på min fyrbenta kämpe. Skulle definitivt testa igen!


Andra personer tittade också på