Taboo

Alla recensioner

Taboo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Schulist
Jag köpte nyligen en sexleksak från Taboo.se och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. För det första ser deras hemsida mycket professionell ut, vilket ger mig trygghet vid mitt köp. Le...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk upplevelse hos Taboo

  Jag köpte nyligen en sexleksak från Taboo.se och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. För det första ser deras hemsida mycket professionell ut, vilket ger mig trygghet vid mitt köp. Leveransen genomfördes också mycket snabbt och diskret, precis som utlovat på hemsidan. Det mest imponerande med Taboo är dock deras pris. Jag letade efter samma produkt på flera andra webbplatser men ingen kunde matcha priset som jag fick här. Jag är väldigt nöjd med min sexleksak och kommer definitivt att rekommendera Taboo till alla mina vänner som söker bra produkter till bästa pris.


Andra personer tittade också på