Swiss Clinic Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Swiss Clinic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Spencer
Jag har nyligen haft en fantastisk upplevelse med Swiss Clinic och jag vill gärna dela med mig av min recension. Jag var imponerad av deras noga utvalda sortiment av hudvårdsprodukter och resultati...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska resultat hos Swiss Clinic

  Jag har nyligen haft en fantastisk upplevelse med Swiss Clinic och jag vill gärna dela med mig av min recension. Jag var imponerad av deras noga utvalda sortiment av hudvårdsprodukter och resultatinriktade behandlingar som var anpassade för användning hemma. Resultatet från mina skönhetsbehandlingar var verkligen märkbart och jag kände mig så mycket mer självsäker i min egen hud tack vare dem. Kundservicen från personalen var också lysande, både professionell och trevlig att prata med under hela processen. Dessutom erbjuder Swiss Clinic fri frakt över 300 kr vilket är ett extra plus. Sammanfattningsvis kan jag helt klart rekommendera Swiss Clinic till alla som söker efter högkvalitativa skönhetsbehandlingar på ett tillförlitligt sätt!


Andra personer tittade också på