Swemed Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Swemed

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Houston Sipes
Swemed är utan tvekan en av de bästa sjukvårdsutrustnings- och inredningsleverantörerna på nätet. Vid mitt senaste köp hos Swemed hade jag mycket positiva upplevelser. Den första saken som imponer...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Swemed - Enastående Klinisk Inredning Och Sjukvårdsutrustningar!

  Swemed är utan tvekan en av de bästa sjukvårdsutrustnings- och inredningsleverantörerna på nätet. Vid mitt senaste köp hos Swemed hade jag mycket positiva upplevelser. Den första saken som imponerade på mig var det breda sortimentet av klinik-, salong- och sjukvårdsutrustning samt inredning att välja mellan. Det fanns ett enormt utbud av produkter som passar allt från små privatpraktiker till stora sjukhus, alla med högkvalitativa material och detaljer. Jag var också väldigt nöjd över hur tryggt det var att handla på deras webbplats; all betalningsinformation skyddades genom säkerhetsteknik och beställningen bekräftades snabbt via e-post. Dessutom gick leveransen smidigt och min order kom i tid, komplett med noggranna instruktionsmanualer för installationen. Med tanke på min fantastiska erfarenhet kan jag verkligen rekommendera Swemed.se till alla som söker efter högkvalitativ klinikinredning & sjukvårdsutrustning online!


Andra personer tittade också på