Superlove Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Superlove

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Fernando Crona II
Jag har precis köpt ett antal varor från Superlove och jag är mycket nöjd med mina inköp. Eftersom jag är en person som värdesätter snygga kläder och accessoarer, valde jag att besöka deras hemsida...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  5/5 Superlove: Förstklassig Kvinnlig Mode Online

  Jag har precis köpt ett antal varor från Superlove och jag är mycket nöjd med mina inköp. Eftersom jag är en person som värdesätter snygga kläder och accessoarer, valde jag att besöka deras hemsida efter att ha hört talas om dem. Jag blev omedelbart imponerad av det stora utbudet av damkläder, skor, smycken och inredning som de erbjuder. Det första som imponerade på mig var hur lättnavigerad webbplatsen var. Allt presenterades på ett lättförståeligt sätt och kategoriseringen gjorde det väldigt enkelt för mig att hitta vad jag letade efter. Dessutom fanns det många bilder tillgängliga för varje produkt, vilket gjorde det möjligt för mig att verkligen få en bra bild av artiklarna innan jag beställde dem. En annan positiv sak var betalningsalternativen - faktura eller kort - både bekvämt och tryggt när man handlar online idag. Fraktpriset var också mycket rimligt vilket uppskattades då många andra onlinebutiker kan ta ut höga avgifter för leverans. Slutligen vill jag nämna den snabba leveransen; mina produkter kom fram snabbare än väntat, välpackade i fina kartonger utan skador eller brister i produkten självt. Överlag så tycker jag verkligen om Superlove's sortiment samt deras effektiva service! Högsta betyg!


Andra personer tittade också på