Supercat

Alla recensioner

Supercat

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Supercat

Katt är utan tvekan det allra vanligaste husdjur att ha i Sverige, med hund på en stark andraplats. Att ha ett husdjur kräver inte bara ett enormt ansvar utan man måste börja anpassa sitt liv utgående från djurets behov. Om du är kattägare eller har planer på att bli det kan produkterna som Supercat komma till användning. 

Hur ska man veta hur leveransvillkoren är hos Supercat? Har de bra kvalitet på sina produkter, eller ska man kolla efter djurprodukter i fysiska butiker? Det är frågor man kan få svar på om man läser recensionerReviewsBird som personer har skrivit som har handlat där innan dig. 

Mer om Supercat
Svensk e-handel som har varit verksam på marknaden sedan 2010. Jessica Nylund och Therese Widmark är de två personerna som har grundat och lanserat företaget och de valde att göra det eftersom deras mål är att höja kattens status som sällskapsdjur. I Umeå i Sverige ligger både företagets lager och kontor och dessvärre har Supercat idag inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin e-handel. De som arbetar på företaget är själva kattägare så de vet vilka produkter katter behöver och mår bra av. Supercat har ett brett och inspirerande sortiment som består av både produkter för din katt och för dig som kattägare

Vad erbjuder Supercat sina kunder?
Några av de produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är till exempel : kattmat, kattleksaker, kattutställning, kattuppfödning, kattgodis och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Om kunderna gör en beställning på 500 kr eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, men i annat fall så läggs det till fraktkostnad på 49 kr på kundens beställning. DHL är företaget som levererar kundernas paket och då kan kunderna välja om de vill ha sitt paket levererat hem till dörren eller till ett ombud som ligger nära. Den normala leveranstiden är mellan 2 – 4 dagar så länge de produkter som beställs redan finns i lager, annars är det längre leveranstider som gäller.  Två veckor har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit sitt paket om de skulle finnas behovet till det. Vid frågor och funderingar kan man nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. 

Åsikter och tankar om Supercat  ?
Har du och din katt något att säga till om de produkter som Supercat säljer? Tycker du att de är prisvärda, får man vad man betalar för och varför tycker du att andra kattägare borde handla hos Supercat? Berätta både positiva och negativa saker som du snappade upp, eftersom varenda lite sak kommer göra en recension till något bra.