StylingAgenten Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

StylingAgenten

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Emilia Roberts
Jag har nyligen beställt parfym och smink från StylingAgenten, och jag är mycket imponerad över mitt köp. Leveransen var blixtsnabb, precis som det utlovades på deras webbsida, vilket gjorde mig gl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Blixtsnabb Och Tillfredsställande Online Shopping Upplevelse!

  Jag har nyligen beställt parfym och smink från StylingAgenten, och jag är mycket imponerad över mitt köp. Leveransen var blixtsnabb, precis som det utlovades på deras webbsida, vilket gjorde mig glad eftersom jag behövde produkterna snabbt inför ett särskilt tillfälle. Det fanns ett brett urval av produkter att välja mellan på deras hemsida, med flera olika alternativ för varje kategori. Dessutom hade de bra priserna på sina produkter jämfört med andra återförsäljare. När mina produkter anlände insåg jag att allt var väl packat för att undvika skador under transporten. Produkternas kvalitet motsvarade definitivt priset och alla dofterna av parfymer höll länge på huden utan att kännas tunga eller besvärande. Överlag tycker jag verkligen om StylingAgentens tjänstekvalitet och säkerhet i leveransprocessen. Jag rekommenderar definitivt detta företag till alla som vill ha en bekväm upplevelse vid online-shopping inom kosmetik-och hårvårdsbranschen!


Andra personer tittade också på