STUFFSTORE Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

STUFFSTORE

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mrs. Oceane Okuneva
Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse på STUFFSTORE. Jag letade efter en present till min vän och deras sortiment av prylar var fantastiskt. De hade allt från tekniska gadgets till roliga presen...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Förstklassig service och sortiment

  Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse på STUFFSTORE. Jag letade efter en present till min vän och deras sortiment av prylar var fantastiskt. De hade allt från tekniska gadgets till roliga presenter som definitivt skulle passa alla smaker. Beställningsprocessen var enkel och smidig, och jag blev positivt överraskad av den snabba leveransen. Produkterna kom välpackade i perfekt skick, vilket visar att de verkligen bryr sig om sina kunder. Samtidigt har StuffStore riktigt bra priser för sina produkter, vilket gör det möjligt för fler människor att unna sig roliga saker utan att behöva tömma hela plånboken. För mig blir STUFFSTORE ett självklart val nästa gång jag söker något annorlunda eller spännande!


Andra personer tittade också på