Strumpmaskinen.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Strumpmaskinen.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Myrtie Harris II
Jag har nyligen handlat på Strumpmaskinen.se och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Att skapa mina egna personliga strumpor med ansikten och foton var enkelt och roligt. Det fanns många coola ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Unika Personliga Strumpor - En Rolig Och Smidig Upplevelse!

  Jag har nyligen handlat på Strumpmaskinen.se och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Att skapa mina egna personliga strumpor med ansikten och foton var enkelt och roligt. Det fanns många coola mönster att välja mellan, men jag bestämde mig för att ladda upp mitt eget foto för ett mer personligt uttryck. Beställningsprocessen var smidig och leveransen var både snabb och gratis vilket gjorde mig glad. När jag fick mina strumpor i brevlådan kunde jag inte vara mer imponerad över den höga kvaliteten av materialet som användes. Färgerna på bilden blev precis som vad jag hade hoppats på! Överlag skulle jag starkt rekommendera denna webbplats till alla som söker efter en unik present eller helt enkelt vill göra några speciella strumpor för sig själva. Stort tack till Strumpmaskinen.se!


Andra personer tittade också på