Stick Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Stick

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Z
Zoey King
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på Stick.se. Jag hittade den här webbutiken när jag letade efter lösningar för skadedjursbekämpning och blev glatt överraskad av utbudet de hade. Det var verkl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En otrolig resurs för skadedjursbekämpning!

  Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på Stick.se. Jag hittade den här webbutiken när jag letade efter lösningar för skadedjursbekämpning och blev glatt överraskad av utbudet de hade. Det var verkligen nordens ledande internetbutik, precis som marknadsföringen antydde. Expertguiderna var mycket hjälpsamma när det gäller att välja rätt produkt för min specifika situation och hjälpte mig också att lära mig mer om olika sorters skadedjur och hur man kan skydda sig från dem i framtiden. Efter att ha valt produkterna kunde jag enkelt genomföra mitt köp på webbsidan utan några problem alls, och leveransen kom snabbt till mitt hem som lovat. Produkterna fungerar fantastiskt bra för att hålla borta oönskade djur från mitt hem - ingen av dem har dykt upp sedan dess! Överlag rekommenderar jag starkt Stick.se till alla som söker effektiva lösningar mot skadedjur!


Andra personer tittade också på