SportsRehab Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

SportsRehab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Darron Treutel DVM
Jag har nyligen köpt produkt från SportsRehab och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Att handla på deras hemsida var enkel och smidig process, vilket gjorde hela upplevelsen för mig betydligt bätt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service och överlägset kvalitet hos SportsRehab

  Jag har nyligen köpt produkt från SportsRehab och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Att handla på deras hemsida var enkel och smidig process, vilket gjorde hela upplevelsen för mig betydligt bättre. Priserna på deras utvalda produkter kändes bra jämfört med andra online-butiker där ute. Men vad som imponerade mest på mig var nog den höga kvaliteten av skydden som erbjuds. De produkter jag beställde höll verkligen god kvalitet när jag hade testat att använda dem under en längre tid. Leveransen blev också mycket snabbt, något som alltid är viktigt när man vill ha sina varor inom rimlig tid. Sammanfattningsvis skulle jag varmt rekommendera SportsRehab till alla idrottare i Sverige eller andra personer som behöver ortoser, stöd & skydd då de har ett bra urval av produkter tillsammans med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser!


Andra personer tittade också på