Sportshopen

Alla recensioner

Sportshopen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Outnorth
Outnorth

Uppe i Norden finns en helt otroligt natur som verkligen måste upplevas på ett eller annat sätt. Man kan spendera vintermåna...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Sporttema
Sporttema

Att träna är inte en självklarhet för alla där ute, vilket betyder att det kan vara knepigt att veta hur man ska komma ig&...

Logo Sportsmart
Sportsmart

Att ge kroppen fysisk motion är otroligt viktigt, men under årens gång då man blir äldre kommer även kroppen att f...

Sportshopen

Vi måste ta hand om våran kropp så att våran kropp kan ta hand om oss. Om man tränar regelbundet kommer man inte bara stärka den fysiska styrkan utan även den mentala vilket leder till att man får mer energi och ökad kreativitet. Många kan ha svårt med att faktiskt känna sig motiverade men det gäller helt enkelt att bara ta tag i träningen. Något som kan motivera är nya träningsprylar och om du är ute efter det ska du kolla in Sportshopen. 

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Sportshopen? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner här på ReviewsBird

Mer om Sportshopen
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de driver sin nätbutik men på flera platser i landet finns de även som fysiska butiker. De levererar givetvis sina produkter till Sverige men även till andra länder runt om i Norden och Europa. Sportshopen fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter och sedan säljer dem vidare. Enligt dem själva erbjuder de det största utbudet av de bästa märkesvarorna till de bästa priserna. Läs recensioner för att se om det stämmer eller gör en beställning och skapa din egna uppfattning. 

Vad erbjuder Sportshopen sina kunder?
Olika produktkategorier finns tillgängliga för kunden att kolla igenom på hemsidan samt att det finns en sökfunktion. Väljer kunden att beställa från företagets hemsida så kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad om beställningen överstiger 599 kr. Annars kommer det att tillkomma en leveransavgift på den slutgiltiga summan. För att kunna handla hos Sportshopens måste man vara 18 år eller ha målsmans medgivande. De säkra betalningsmetoder som kunderna kan välja mellan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalningen eller på faktura. Kunden har 30 dagars returrätt hos Sportshopen vilket betyder att hen har möjligheten att returnera en produkt inom 30 dagar från och med mottagandet av den. För den som skulle vilja ställa en fråga direkt till Sportshopen går det att nå dem på telefon eller e-post, dock kan man komma ihåg att de redan svarat på de oftast ställda frågorna på sin hemsida. 

Recensioner om Sportshopen?
Har du varit kund hos Sportshopen? Om du har det kan du skriva en egen recension och berätta vad du tyckte och tänkte om till exempel kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerar om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Med endast några korta meningar kan du vara till stor hjälp för eventuellt framtida kunder som kanske känner sig vilsna bland alla tillgängliga nätbutiker.