Sportshopen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sportshopen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rodger Fay
Jag har nyligen köpt flera sportkläder och utomhusprodukter från Sportshopen.com och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. De hade ett stort urval av olika märken till de bästa priserna...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska sportkläder til konkurrenskraftiga priser

  Jag har nyligen köpt flera sportkläder och utomhusprodukter från Sportshopen.com och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. De hade ett stort urval av olika märken till de bästa priserna jag kunde hitta på marknaden, vilket var väldigt imponerande. Dessutom så gjordes mina leveranser inom en snabb tidsfrist och produkterna var av mycket hög kvalitet. Jag uppskattade verkligen deras användarvänliga hemsida som möjliggör enkel navigering samtidigt som den erbjuder funktionen för att filtrera sökningar efter storlek, färg eller produkttyp. Detta spred lättnad då det sparade tid i mitt sökande före check-out processen. Slutligen vill jag tacka Sportshopen för den utmärkta kundservicen som de erbjöd mig både via telefon och e-post supportkanaler vid frågor om delivery samt returmöjligheter - deras servicepersonal är vänliga, professionella och kan svara på alla frågor du kan ha angående dina inköp. Jag rekommenderar starkt Sportshopen till alla idrottare eller personer som söker efter bra deals på högkvalitativa kläder. Du kan vara säker på att du kommer bli nöjd med din shoppingupplevelse hos dem.


Andra personer tittade också på