Sportkost Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sportkost

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Ruben Kassulke
Jag har nyligen handlat på Sportkost och jag är imponerad av deras produktutbud. De erbjuder ett brett utbud av kosttillskott, proteinpulver och energidrycker till överkomliga priser. Dessutom fick...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Köp Kosttillskott, Proteinpulver och Energidryck Online - Recension av Sportkost

  Jag har nyligen handlat på Sportkost och jag är imponerad av deras produktutbud. De erbjuder ett brett utbud av kosttillskott, proteinpulver och energidrycker till överkomliga priser. Dessutom fick jag min beställning levererad inom tre dagar vilket var mycket smidigt. Frakten var gratis eftersom jag överskred tröskeln på 499 kr. Jag uppskattade också att de har en generös returpolicy som ger mig möjlighet att prova produkterna för en längre tid innan jag bestämmer mig om jag vill behålla dem eller inte. Det visar att de litar på kvaliteten hos sina produkter. En annan positiv detalj är deras användarvänliga webbplats med enkel navigering genom sidorna så det var lätt för mig att hitta vad jag sökte efter. Totalt sett hade jag en bra erfarenhet av Sportkost och skulle definitivt rekommendera detta företag till andra som söker efter kosttillskott, proteinpulver eller energidrycker online.


Andra personer tittade också på