Speedline Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Speedline

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Camille Walker
Jag har precis köpt en scooter från Speedline och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. De hade ett stort utbud av unika produkter att välja mellan, vilket gjorde det lätt för mig att hitta den...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Speedline: Din one-stop-shop för alla dina scooterbehov!

  Jag har precis köpt en scooter från Speedline och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. De hade ett stort utbud av unika produkter att välja mellan, vilket gjorde det lätt för mig att hitta den perfekta scootern. Dessutom var priserna mycket konkurrenskraftiga. Leveransen gick också väldigt snabbt, vilket imponerade på mig då jag behövde scootern så fort som möjligt. Jag kunde spåra min leverans online och fick till och med ett sms när paketet var nära mitt hem. När jag öppnade paketet var allting fullständigt och snyggt packat utan några skador eller defekter på själva scootern. All information om hur man bygger ihop den fanns också i manualen på ett tydligt sätt. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Speedlines tjänster till alla som letar efter en scooter eller reservdelar till dem. Välj bland deras breda urval av unika produkter, få din beställning supersnabbt levererad, allt till överkomliga priser - vad mer kan man begära?


Andra personer tittade också på