Sparnet

Alla recensioner

Sparnet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Sparnet

Du kan troligtvis hålla med om att man under vardagen använder sig av en del produkter. Redan från att man går upp och tar sig till jobbet har man använt hur många prylar som man kanske inte direkt reflekterar över. Företaget Sparnet vet hur många vardagsprodukter vi egentligen använder och har av den orsaken valt att framställa smarta och smidiga sådana. 

Glöm inte att du på ReviewsBird kan läsa recensioner om en massa andra nätbutiker, inte bara Sparnet. 

Mer information om Sparnet
Sparnet är ett e-handelskoncepts om ägs och drivs av det svenska bolaget Stores For You AB som är beläget i Stockholm. Företaget grundidé har redan sedan starten varit att utveckla smarta vardagsprodukter för dig och ditt hem och sortimentet varierar under årets gång beroende på säsong och trender som kommer och går. Sparnet har varit verksamma sedan 2017 och har sedan dess blivit ett etablerat märke och årligen har hundratals kunder belägna i länder runt om i Europa. I dagsläget finns Sparnet etablerat i sex länder men växer för varje år som går. Sparnet har visat sig vara aktiva på flera sociala medier där det bland annat delar med sig av pågående kampanjer. 

Sparnet jobbar kontinuerligt med att bli ännu bättre gällande miljön och det etiska ansvaret men de följer alla direktiv som gäller både i Sverige och EU. Dock har det viktigaste för Sparnet varit sedan starten deras kundnöjdhet och de anpassar sig alltid efter kundernas önskemål och. 

Produkter och tjänster Sparnet erbjuder
Sparnet ligger bakom ett brett sortiment där det verkligen finns prylar för alla behov. Produkterna är indelade i kategorier såsom: mode, träning, hemmet, hälsa och teknik men det går även att söka produkter med hjälp av sökfunktionen. Du kan göra en beställning hos Sparnet som hos vilken nätbutik som helst, lägg till de önskade produkterna i kundkorgen, betala med hjälp av ett av de angivna metoderna och sedan är det bara att vänta på leveransen. Det har ingen skillnad vad du väljer att köpa eftersom du oberoende inte behöver betala något för frakten samt att det på alla beställningar ingår 60 dagars ångerrätt. Företaget har redan samla alla villkor inne på sajten men finns det några frågetecken kan de nås genom ett formulär inne på sajten under fliken ”kundtjänst”. 

Tankar, åsikter och erfarenheter av Sparnet
Vi på ReviewsBird skulle bli glada om du tog dig några minuter och skrev en recension som du publicerade här inne hos oss. Vi har valt att samla recensioner eftersom vi vill att du och alla där ute ska få så positiva upplevelser det bara går. Det är helt gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss.