SoundStoreXL Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

SoundStoreXL

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Funk
Jag har nyligen köpt ljudutrustning från SoundStoreXL och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras service. Beställningsprocessen var enkel, smidig och problemfri. Leveransen var också s...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt produkt & top notch customer support!

  Jag har nyligen köpt ljudutrustning från SoundStoreXL och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras service. Beställningsprocessen var enkel, smidig och problemfri. Leveransen var också snabbare än förväntat och produkten kom i utmärkt skick. Det som verkligen sticker ut om SoundStoreXL är kvaliteten på deras professionella ljus- och PA-ljudutrustning. Det finns ett brett sortiment att välja mellan, vilket passar alla typer av musiker samt evenemangsbranschen. Produkterna uppfyllde mina höga förväntningar vad gäller prestanda. Jag hade haft några frågor innan mitt köp, så jag kontaktade kundtjänst via e-post, vilket visade sig vara mycket hjälpsamt och proffsigt. Bottom line: Jag skulle starkt rekommendera SoundStoreXL till alla som söker professionell ljudutrustning inom diverse sektorer. Toppkvalitet produkter tillsammans med den bästa servicen gör dem till det ultimata valet.


Andra personer tittade också på