Sothie Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sothie

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Ericka Rodriguez
Jag har precis köpt flera produkter från Sothie och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Deras utbud av skönhetsprodukter inkluderade allt jag behövde - från parfymer till hårvård, hudvård och m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Sothie erbjuder högkvalitativa skönhetsprodukter

  Jag har precis köpt flera produkter från Sothie och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Deras utbud av skönhetsprodukter inkluderade allt jag behövde - från parfymer till hårvård, hudvård och makeup. Leveransen var snabb och effektiv. Det som verkligen står ut för mig om Sothie är deras sortiment av kvalitetsprodukter. Jag uppskattar verkligen att de har ett brett urval av både välkända märken samt mindre kända men högpresterande alternativ att välja på. Dessutom hade de fantastisk kundservice - personalen var mycket vänlig och hjälpsam när det gällde att svara på några frågor angående min beställning. När jag öppnade paketet fick jag en trevlig överraskning - de inkluderade också några prov på andra produkter som passar mitt hudtyp! Det är tydligt att företaget strävar efter att ge sina kunder den bästa möjliga erfarenheten inom skönhet handlande online. Mitt enda lilla problem var faktiskt valprocessen då sortimentet är så stort, men det säger egentligen ingenting negativt om själva affären eller servicen! Slutligen vill jag säga tack till hela teamet på Sothie för en underbar shoppingupplevelse!


Andra personer tittade också på