SOS

Alla recensioner

SOS

100% Skulle handla här igen

Recensioner, omdömen och upplevelser Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

SOS

Där ute finns det så många plagg som inte alls är bekväma så varför inte börja lägga mer pengar på att faktiskt köpa bekväma kläder? Man vill samtidigt känna sig snygg men man ska heller inte behöva känna sig begränsad. Företaget SOS anser att snygga och bekväma kläder verkligen går hand i hand och av den anledningen säljer de sina produkter. 

Mer om företaget SOS
De som valde att ta fram SOS gjorde det eftersom de ville erbjuda något nytt på marknaden. Företagets säte ligger i Danmark där det har varit beläget sedan starten. Under årens gång har de kommit att bli ett rätt igenkänt märke på marknaden och det är tack vare deras innovativa produkter och plagg. Med varje plagg som SOS ger ut vill de ge möjligheten åt sina kunder att börja testa sig själva och verkligen visa vad de går för. Vid framställningen satsar SOS alltid på kläder som passa och ser sensationella ut samtidigt som de ger en ökad flexibilitet i vardagen. SOS´s kläder kan köpas direkt via deras nätbutik men produkterna finns även i flera olika nätbutiker i världen. 

Nyhetsbrev finns tillgängligt att prenumerera på hos SOS och de som väljer att påbörja en prenumeration kommer att få information om kommande kampanjer och erbjudanden. 

De som SOS erbjuder sina kunder
Alla som aningen vill ha feminina kläder, respektive maskulina kan vända sig till SOS eftersom de erbjuder ett brett sortiment. En väldigt stor del av sortimentet består av utomhuskläder men en del av sortimentet består även av underställ samt accessoarer. För att hitta exakt rätt storlek finns en guide som kan användas, oroa dig inte om du trots allt skulle välja fel storlek eftersom det även går att göra returer efter att produkten mottagits. Leveranstiderna är något som varierar beroende på var kunden befinner sig men SOS påstår att alla beställningar ska levereras inom sex arbetsdagar oberoende var kunden befinner sig i världen. Om produkterna mottagits men det ändå finns missnöje går det att göra en retur, vid returer är det kunden själv som får stå för kostnaden. 

På produkterna ingår det 24 månaders garanti. Detta betyder att om något skulle ske med produkten (som inte är självförvållat) kan företaget antingen hjälpa till med att reparea den, byta ut den mot en annan eller ge pengarna tillbaka för hela köpet. 

Omdömen och recensioner om SOS?
Om du har några frågor angående produkterna som SOS säljer kan du nå deras kundtjänst antingen via e-posten eller på telefon. Har du kanske redan varit kund hos SOS? Var du nöjd med kundtjänsten, fanns det något att klaga på och varför tycker du man ska/inte ska handla hos dem? Dela med dig av dina åsikter i en recension här på ReviewsBird, glöm inte att du gratis kan läsa omdömen om andra nätbutiker även.