Sommarboden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sommarboden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Madge
Sommarboden är verkligen en plats där man kan hitta allt för utomhuslivet. Jag var på jakt efter nya utemöbler och dynor, och blev imponerad av deras sortiment. De har ett brett urval av kända varu...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Sommarboden - En Perfekt Plats För Utemöbel Inköp

  Sommarboden är verkligen en plats där man kan hitta allt för utomhuslivet. Jag var på jakt efter nya utemöbler och dynor, och blev imponerad av deras sortiment. De har ett brett urval av kända varumärken till bra priser. Jag gillade särskilt deras grillar - de hade många olika typer att välja mellan och personalen kunde svara på alla mina frågor om dem. Dessutom ger de fri frakt vid köp över 5000 kr, vilket verkligen uppskattades. Det bästa med Sommarboden är dock den fantastiska inredningen som finns både i butiken och på deras webbsida, vilket gör det super lätt att få inspiration till hur du vill ha det hemma eller i trädgården. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Sommarboden för någon som söker högkvalitativa utomhusprodukter från välrenommerade varumärken till rimliga priser samt inspirerande ideér till inredning hemma eller trädgården.


Andra personer tittade också på