Söderströms Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Söderströms

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Gaylord D'Amore
Jag har nyligen köpt produkter från Söderströms och jag är mycket nöjd med mina inköp. Det första intrycket av deras sortiment var imponerande, det är verkligen ett brett sortiment som täcker allt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Impressivt Sortiment & Utmärkt Service

  Jag har nyligen köpt produkter från Söderströms och jag är mycket nöjd med mina inköp. Det första intrycket av deras sortiment var imponerande, det är verkligen ett brett sortiment som täcker allt från ATV till trädgårdsredskap. Det kändes som att de verkligen hade tagit hänsyn till både professionellt och privat bruk. Det bästa med mitt köp var dock den utmärkta servicen jag fick av personalen. De hjälpte mig att hitta rätt produkt för mina specifika behov och gav mig också tips på hur man använder produkterna på ett effektivt sätt. Ännu en fördel med att handla hos Söderströms är fri frakt vilket gör det mycket bekvämt att shoppa online utan extra kostnader. Överlag tycker jag att detta var en topp upplevelse och starkt rekommenderat för alla som söker efter högkvalitativa skog-och-trädgårdsprodukter!


Andra personer tittade också på